Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘέματαΧρονομίσθωση Volvo FH500 I-Save

Χρονομίσθωση Volvo FH500 I-Save

Υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης (χρονομίσθωση) ελκυστήρα Volvo FH500 με I-Save (με 1.940 ευρώ/μήνα) παρέχει ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη (info@saracakis.gr και τηλέφωνα 210.3483753, 3483608 και 3483755).

Το FH 500 με πρόγραμμα οικονομίας καυσίμου I-Save και μέγιστη ροπή 2.800 Nm επιλέχτηκε με γνώμονα την οικονομία στην κατανάλωση, καθώς η χρήση του αντιστοιχεί σύμφωνα με την εταιρεία σε μηνιαία επιστροφή μισθωμάτων έως 13,9% ή ως 270 ευρώ συγκριτικά με άλλα μοντέλα ελκυστήρων της αγοράς.

Εκτός της κάλυψης εποχικών αναγκών, τα οφέλη εστιάζονται στη διατήρηση ρευστότητας του μεταφορέα, στο σταθερό και ελεγχόμενο μηνιαίο κόστος. Υπάρχει φορολογικό όφελος (τα μηνιαία έξοδα εκπίπτουν στο 100% ως έξοδο της επιχείρησης) και η μίσθωση γίνεται απευθείας από την αντιπροσωπεία. Υπάρχει δυνατότητα εξαγοράς του οχήματος σε προσυμφωνημένη ειδική τιμή.

Το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει πλήρες πακέτο service, ασφάλιση οχήματος και αλλαγή ελαστικών.

 

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, σε συνεργασία με την Volvo Construction Equipment, διαθέτει συμβόλαια συντήρησης για τους κατόχους μηχανημάτων έργου Volvo CE που απαιτούν μεγάλη διαθεσιμότητα και υψηλή απόδοση λειτουργίας τους.

Η εφαρμογή συμβολαίου προϋποθέτει ότι οι συντηρήσεις και οι επισκευές του μηχανήματος γίνονται σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του κατασκευαστή και η πρόσβαση στο μηχάνημα γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Volvo.

Τα συμβόλαια συντήρησης, σε 4 κατηγορίες, είναι ετήσιας διάρκειας και περιλαμβάνουν κατά επιλογήν το κόστος προληπτικής συντήρησης και το κόστος τυχόν απαιτούμενων επισκευών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προσαρμογής (πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3483300 και volvo-ce@saracakis.gr), βάσει αναγκών κάθε πελάτη:

WHITE: προσφέρει τακτικές επιθεωρήσεις που πραγματοποιούνται από εκπαιδευμένους τεχνικούς σέρβις της Volvo σε όλα τα ζωτικά μέρη και λειτουργίες.

BLUE: προσφέρει προληπτική συντήρηση και επιθεωρήσεις. Εργαλεία και υπηρεσίες ανάλυσης όπως CareTrack, Volvo Oil Analysis και MATRIS ανάλυση μπορούν να συμπεριληφθούν για την παρακολούθηση του μηχανήματός σας.

SILVER: προσφέρει τις ίδιες ενέργειες με το συμβόλαιο συντήρησης Blue καθώς και την πραγματοποίηση επισκευών σε επιλεγμένα εξαρτήματα.

GOLD: είναι η πιο ολοκληρωμένη προσφορά, με προληπτική συντήρηση, επιθεωρήσεις και απαραίτητες επισκευές που πραγματοποιούνται από εκπαιδευμένους τεχνικούς σέρβις της Volvo, συμπεριλαμβανομένης της επισκευής σε όλα τα μέρη, για να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες παραγωγικότητας και χρόνου λειτουργίας.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ KOMATSU

Ανάλογες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με συμβόλαιο παρέχει και για τους κατόχους μηχανημάτων έργου Komatsu που απαιτούν μεγάλη διαθεσιμότητα και υψηλή απόδοση λειτουργίας.

Με τα συμβόλαια συντήρησης ο όμιλος Σαρακάκη αναλαμβάνει τη συντήρηση του μηχανήματος για τα service κάθε 500, 1.000, 1.500 και 2.000 ώρες λειτουργίας, σύμφωνα με το επίσημο Εγχειρίδιο Χρήσης και Συντήρησης του Κατασκευαστή, παρέχοντας παράλληλα προνομιακές τιμές και εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και σταθερή χρέωση εργατοώρας.

Η εφαρμογή του συμβολαίου προϋποθέτει ότι οι συντηρήσεις και οι επισκευές  του μηχανήματος γίνονται σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του κατασκευαστή και η πρόσβαση στο μηχάνημα γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Komatsu.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ