Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΣτη «ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ» τα ελαστικά KUHMO

Στη «ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ» τα ελαστικά KUHMO

Παρά τη μακρά περίοδο αβεβαιότητας και έντονης οικονομικής κρίσης την οποία βίωσε τόσο η Ελληνική όσο και η παγκόσμια οικονομία, η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις και να παρουσιάσει μια συνεχή και σταδιακή ανάπτυξη, ισχυροποιώντας τη θέση της στην Ελληνική αγορά, αλλά και στην ευρύτερη αγορά των Βαλκανίων. Η επιτυχημένη αυτή πορεία ολοκληρώνεται με την επισφράγιση της συνεργασίας με την KUMHO TIRE, ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της, στην Ελλάδα.

Οι διαδικασίες αυτής της μετάβασης αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο προσεχές διάστημα όπου και θα ξεκινήσει η διάθεση των προϊόντων της KUMHO από το δίκτυο συνεργατών της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του ελαστικού από το 1946, με εξειδίκευση στην πώληση επαγγελματικών ελαστικών, όπως αγροτικά, βιομηχανικά, φορτηγά, χωματουργικά, επιβατικά κα.

Η KUMHO TIRE, ιδρύθηκε το 1960 στη Νότιο Κορέα και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στο κόσμο, διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων, για τα οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη ποιότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ