Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΔιαμορφώστε και παραγγείλτε online το νέο σας Ford

Διαμορφώστε και παραγγείλτε online το νέο σας Ford

Η νέα αναβαθμισμένη πλατφόρμα online παραγγελιών στον ιστότοπο της Ford στην Ελλάδα σας δίνει τη δυνατότητα με λίγα μόλις «κλικ» να δείτε, να διαμορφώσετε, να επιλέξετε και τελικά να παραγγείλετε –μεταξύ άλλων– και το νέο, 7θέσιο Ford Explorer Plug-In Hybrid των 457 ίππων μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σας τηλεφώνου.

Η ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα της Ford σάς δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να επιλέξετε το όχημα που καλύπτει τις ανάγκες σας μέσα από το διαθέσιμο πανευρωπαϊκό απόθεμα. Η πλατφόρμα που φιλοξενείται στο www.ford.gr παρέχει και τη δυνατότητα επιλογής για παράδοση του αυτοκινήτου στο δικό σας χώρο, αλλά και επιπλέον επιλογές που αφορούν και την ανταλλαγή του παλιού οχήματός σας.

Η Ford Motor Ελλάς δεν σταματά να εξελίσσει και να αναβαθμίζει τις online υπηρεσίες της, δίνοντας ξεχωριστή έμφαση και στον τομέα του e-commerce. Έτσι, μετά την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες της Ford στην Ελλάδα μπορούν τώρα να εμβαθύνουν σε ένα online ταξίδι καινοτόμων υπηρεσιών και για το Explorer Plug-In Hybrid.

Οι κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας για το νέο Explorer Plug-In Hybrid περιλαμβάνουν πολλές ακόμα δυνατότητες και καινοτόμες λειτουργίες, που έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο να καταστήσουν την εμπειρία σας κορυφαία. Έτσι, πέρα από όλα τα παραπάνω, μπορείτε τώρα να επιλέξετε αν το νέο Explorer Plug-In Hybrid που έχετε επιλέξει να αγοράσετε θα παραδοθεί σε εσάς, στο κατάστημα ενός εμπόρου Ford, ή σε άλλο χώρο που εσείς θα υποδείξετε.

Επίσης, από τη στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας, μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες όσο και χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία της μέσα από ηλεκτρονική αλληλογραφία. Οι ειδοποιήσεις που μπορούν να ληφθούν αφορούν μεταξύ άλλων τόσο το στάδιο παραγωγής του αυτοκινήτου σας, όσο και την παρακολούθηση της πορείας του μέχρι την άφιξή του στην Ελλάδα αλλά και την πρώτη περίοδο χρήσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ