Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΔιπλή υποψηφιότητα για τα επαγγελματικά Nissan

Διπλή υποψηφιότητα για τα επαγγελματικά Nissan

Στην τελική τετράδα για τα βραβεία «International Pick-Up Award» και «International Van» βρίσκονται δύο επαγγελματικά μοντέλα Nissan, τα Navara και NV400, αντίστοιχα.

Το Nissan Navara ανταγωνίζεται για το μεγάλο βραβείο με τα Ford Ranger, Toyota Hilux και Renault Alaskan, διεκδικώντας μια δεύτερη νίκη στην κατηγορία pick-up, έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο του Διεθνούς Pick-Up το 2016. Φέτος, η Nissan εστίασε στη κατασκευή του πιο συνδεδεμένου Navara από ποτέ, προσφέροντας το καινοτόμο Nissan Connected Services σε οδηγό και επιβάτες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης NissanConnect.

Παράλληλα με την προσφάτως βελτιωμένη συνδεσιμότητά του, το Navara συνοδεύεται από την πανευρωπαϊκή πενταετή / 160.000χλμ εγγύηση.

Σε ότι αφορά την κατηγορία «Van of the Year», το μεγάλο φορτηγό NV400 VAN της Nissan έχει συμπεριληφθεί στην τελική λίστα, μαζί με τα Fiat Ducato, Iveco Daily και Volkswagen Transporter T6.1. Το NV400 προσφέρει μια πρακτική και ευρεία επιλογή τύπων αμαξώματος, σε συνδυασμό με αποδοτικούς κινητήρες και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας και μεγαλύτερη άνεση σε μια πλήρως ανασχεδιασμένη καμπίνα. Έχει επιλογές από μια μεγάλη ποικιλία σε μεταξόνια, μήκη και ύψη, ωφέλιμο φορτίο, κινητήρες, κίνηση εμπρός ή πίσω, αλλά και δυνατότητα πολλαπλών μετατροπών του αμαξώματος.

Οι φιναλίστ θα κριθούν από βετεράνους δημοσιογράφους της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τα υποψήφια οχήματα, κατά τη διάρκεια τριήμερου ομαδικού τεστ που φιλοξενείται στη Σουηδία.

Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν στο Gala Dinner της έκθεσης «SOLUTRANS 2019», στις 20 Νοεμβρίου στη Lyon της Γαλλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ