Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΔωρεάν τεχνικός έλεγχος Fiat Professional

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος Fiat Professional

Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat Professional, συνεχίζει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους κατόχους αυτοκινήτων του ομίλου για ασφαλείς και απροβλημάτιστες διαδρομές στις δύσκολες χειμερινές συνθήκες και προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Winter Check Up 2021-2022, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Παράλληλα ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εξασφαλίζει την γρήγορη και αποτελεσματική αποθάμπωση των παραθύρων.

Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up 2021-2022, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών του ομίλου FIAT στην Ελλάδα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022, καλύπτοντας στο σύνολο της τη χειμερινή περίοδο. Στο πλαίσιο του προγράμματος και με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες της χειμερινής περιόδου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα του αυτοκινήτου τους, όπως για παράδειγμα 20% έκπτωση σε ανταλλακτικά συντήρησης, τακάκια και μπαταρίες.

Διατίθεται επίσης το πακέτο D-Fence που προσφέρει απολύμανση της καμπίνας μέσω ενός γρήγορου και αποτελεσματικού καθαρισμού 3 σταδίων. Στο πρώτο στάδιο, αλλάζει το φίλτρο καμπίνας Prime για σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες. Στο δεύτερο στάδιο, ένας ειδικός καθαριστής με φίλτρο HEPA (high-efficiency particulate air) φιλτράρει τον αέρα που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα καθαρίζοντας σε συνεχή βάση την από τα τοξικά αέρια της εξάτμισης, τον καπνό του τσιγάρου και τα αερομεταφερόμενα βακτήρια. Το τρίτο στάδιο καθαρισμού πραγματοποιείται μέσω συσκευής εκπομπής ακτινοβολίας UV, η οποία καταστρέφει σε υψηλό ποσοστό τα βακτήρια που πιθανά βρίσκονται στις επιφάνειες του αυτοκινήτου όπως π.χ. το τιμόνι, τα καθίσματα, κ.λπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ