Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΕικονικό μουσείο στον υπολογιστή σας

Εικονικό μουσείο στον υπολογιστή σας

Η Opel Classic προσφέρει εικονικές περιηγήσεις στη συλλογή οχημάτων της, από τα 120 χρόνια στα οποία κατασκευάζει αυτοκίνητα και από τα 159 χρόνια της συνολικής ιστορίας της.

Αρχικά είναι διαθέσιμες οι θεματικές περιηγήσεις “Alternative Drive”, “Rally Racing”, “Roaring Twenties” και “Mobility for Millions” στο opel.com/opelclassic. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στην έκθεση στον πρώην σταθμό φόρτωσης K6 στο εργοστάσιο του Rüsselsheim όλο το εικοσιτετράωρο, χωρίς περιορισμούς.

Κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων «360 μοιρών», οι επισκέπτες εισέρχονται αρχικά στις «ιερές αίθουσες» της συλλογής Opel Classic, εκεί, όπου η μάρκα με το σήμα Blitz φιλοξενεί τους πραγματικούς θησαυρούς της, οι οποίοι αποτελούνται από περισσότερα από 600 ιστορικά αυτοκίνητα και πρωτότυπα, καθώς και από 300 άλλα εκθέματα – από τις ραπτομηχανές Opel μέχρι κινητήρα αεροσκάφους.

Τα κίτρινα σημεία παροχής πληροφοριών φωτίζονται στα οχήματα που ανήκουν στην επιλεγμένη θεματική περιήγηση, επιτρέποντας στους επισκέπτες να μεγεθύνουν το αντίστοιχο εκθεσιακό αντικείμενο και ένα κλικ στο σημείο πληροφοριών ανοίγει νέες δυνατότητες πληροφόρησης.

Η ιδέα ξεκίνησε εν μέσω της καραντίνας και η συλλογή θα παραμείνει προσβάσιμη ενώ θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα εκθέματα.

Η θεματική περιήγηση “Alternative Drive” εστιάζει σε ασυνήθιστα επιτεύγματα της μάρκας – όπως το αυτοκίνητο RAK 2 του 1928 που έσπασε το ρεκόρ με τη συμπαγή πυραυλική πρόωση στο πίσω τμήμα – ή τα πρωτοεμφανιζόμενα ηλεκτρικά πρωτότυπα όπως το Opel Impuls I του 1990 και τα δοκιμασμένα με επιτυχία οχήματα υδρογόνου Opel HydroGen 1 έως το 4, τα περισσότερα εκ των οποίων βασίζονται στο Zafira.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ