Εκπτώσεις για φορτηγά στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου!

Καθώς τα φορτηγά και τα λεωφορεία έχουν διαφορετικές ανάγκες από τους περιστασιακούς χρήστες του εθνικού οδικού δικτύου της χώρας μας, οι Ομοσπονδίες έχουν ζητήσει από τους διαχειριστές των αυτοκινητοδρόμων ειδικά προγράμματα τιμολογιακής πολιτικής σχεδιασμένα ειδικά στις ανάγκες των αυτοκινητιστών, παρέχοντας εκπτώσεις ανάλογα με τη χρήση, έτσι ώστε να ενισχυθεί η υγιής συνεργασία μεταξύ αυτοκινητόδρομων και αυτοκινητιστών.

Το πρώτο από τα προγράμματα αυτά προέρχεται από τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και είναι ένα ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα διελεύσεων ειδικά για βαρέα οχήματα (δείτε περισσότερες πληροφορίες και όρους στο https://www.myeway.gr/smartruck), αντίστοιχο με την πρακτική που εφαρμόζει και η «Γέφυρα Α.Ε.».

Το πρόγραμμα «Smart Truck» απευθύνεται σε οχήματα κατηγορίας 3 & 4 (φορτηγά – λεωφορεία), και παρέχεται με αυτό στους συνδρομητές της υπηρεσίας «eway» έκπτωση 7% σε κάθε διέλευση από τους 5 μετωπικούς σταθμούς της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» (σε Πελασγία, Μοσχοχώρι, Μακρυχώρι, Λεπτοκαρυά και Κλειδί).

Το νέο πρόγραμμα ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου 2021 για όλους τους υφιστάμενους και νέους συνδρομητές «eway» κατηγορίας 3 & 4 (φορτηγά και λεωφορεία).

Ελέγξτε επίσης

To «112» αναβαθμίζεται και για αυτοκινητιστικά ατυχήματα  

Η  Υπηρεσία του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης Έκτακτων Αναγκών «112» αναβαθμίζεται  με τη δυνατότητα αποστολής περισσότερων …