Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςERGOTRAK: Εφεδρική ισχύς, από την Cummins και την ERGOTRAK στο μεγαλύτερο κέντρο Δεδομένων στη χώρα

ERGOTRAK: Εφεδρική ισχύς, από την Cummins και την ERGOTRAK στο μεγαλύτερο κέντρο Δεδομένων στη χώρα

Τον Ιούλιο η ERGOTRAK, σε συνεργασία με την εταιρία LAMDA HELLIX, πραγματοποίησε με επιτυχία την παράδοση Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους 1100kVA, ηχομονωμένο με κινητήρα Cummins, για παροχή αξιόπιστης εφεδρικής ισχύος, στο κέντρο δεδομένων του ΕΔΥΤΕ, στο Ηράκλειο Κρήτης.  Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε. – GRNET), φορέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, είναι ένας από τους μεγαλύτερους δημόσιους τεχνολογικούς φορείς της χώρας.

Παρέχει προηγμένες υποδομές και υπηρεσίες δικτύου, υπολογιστικού νέφους και πληροφορικής σε ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σε φορείς της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων και σε φορείς του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες στους στρατηγικούς τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, της Εκπαίδευσης, της Έρευνας, της Υγείας και του Πολιτισμού.

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Cummins Inc.  Στην ERGOTRAK το τεχνικό προσωπικό της Cummins εγγυάται ότι η ηλεκτρολογική εγκατάσταση κάθε πελάτη, Is Αlways Οn.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ