Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΕΤΗΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ LEASE PLAN

ΕΤΗΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ LEASE PLAN

Σύμφωνα με τον δείκτη αξιοπιστίας TRI*M της εταιρείας ερευνών TNS, η ικανοποίηση εταιρειών – πελατών σημειώνει αύξηση αγγίζοντας το 83% από 81% που ήταν το 2011. Αντίστοιχα, η ικανοποίηση οδηγών ανέρχεται στο 77% παρουσιάζοντας αύξηση κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης TRI*M για την ικανοποίηση των εταιρειών – πελατών (83%) αναδεικνύει τη Lease Plan Hellas σε μια από τις πλέον δυναμικές εταιρείες του Ομίλου σε διεθνές επίπεδο, δεδομένου ότι διατηρεί ένα από τα υψηλότερα σκορ. Επιπλέον, τα αποτελέσματα της έρευνας προβάλλουν την υψηλή πιστότητα των πελατών της Lease Plan Hellas, με το TRI*M να αγγίζει το 95%. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον δείκτη να αγγίζει το 83%, η Lease Plan Hellas κατατάσσεται στο 33% των πλέον δυναμικών οικονομικών εταιρειών στον κόσμο σε επίπεδο διατήρησης πελατείας.

Σε ό,τι αφορά την ικανοποίηση των οδηγών, ο δείκτης TRI*M καταμετρά το επίπεδο πιστότητας στις υπηρεσίες της Lease Plan Hellas, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από την αντίληψη που έχουν για την ποιότητα των υπηρεσιών, τη διάθεση για σύσταση στον κύκλο τους, την αξιολόγηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος σε σχέση με τον ανταγωνισμό και την επιλογή που θα έκαναν οι ίδιοι αν ήταν στη θέση του decision maker. Σε αυτό το πλαίσιο η Lease Plan Hellas τοποθετείται υψηλά σε επίπεδο ομίλου, παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με το 2011.

Η έρευνα ικανοποίησης πελατών των εταιρειών του ομίλου της Lease Plan διεξάγεται ετησίως σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την ανάδειξη των δυνατών σημείων των θυγατρικών ανά τον κόσμο αλλά και τον εντοπισμό των πεδίων που επιδέχονται βελτίωση. Η ενέργεια αυτή λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής πολιτικής της εταιρείας και της δημιουργίας ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Η Lease Plan σε νούμερα

Η Lease Plan είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικού στόλου. Ιδρύθηκε το 1963 στην Ολλανδία και σήμερα έχει παρουσία σε 30 χώρες. Η Lease Plan διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της περισσότερα από 1,3 εκατ. αυτοκίνητα, σε χρονομίσθωση, απασχολώντας περίπου 6.200 άτομα. Στη χώρα μας δραστηριοποιείται από το 2003, και το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από 59 εργαζομένους. Ο συνολικός αριθμός οχημάτων που διαχειρίζεται σε επίπεδο χρονομίσθωσης φθάνει τα 10.312, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.000 πελάτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ