Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήAfter MarketΗ Ford PRO επενδύει στα ηλεκτρικά

Η Ford PRO επενδύει στα ηλεκτρικά

Η Ford επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό, προϊόντα, τεχνολογίες και υποδομές για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον στην Ευρώπη, προγραμματίζοντας τη διάθεση 600.000 ηλεκτρικών οχημάτων ετησίως έως το 2026. Παράλληλα, στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί έως το 2035 ουδέτερη ως προς τις εκπομπές άνθρακα, σε όλο το αποτύπωμα των εγκαταστάσεων, των logistics και των προμηθευτών της.

Βασικός μοχλός αυτής της στρατηγικής στα επαγγελματικά οχήματα είναι το ηλεκτρικό E-Transit, το οποίο αυξάνει την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων και μειώνει τα λειτουργικά τους κόστη.

Είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών, με προηγμένες λύσεις στον τομέα του λογισμικού και μοναδικές υπηρεσίες και επιλογές που έχει εξελίξει για την περίσταση η Ford Pro.

Καλύπτει μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων χρήσης, διαθέτοντας μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 68 kWh, η οποία παρέχει αυτονομία έως και 317 χλμ., σύμφωνα με την Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων (World Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure [WLTP]). Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει ροπή 430 Nm και μέγιστη ισχύ 135 kW ή 198 kW.

Το E-Transit έχει πολλαπλά μήκη και ύψη οροφής, ωφέλιμο φορτίο που δεν επηρεάζεται από τις μπαταρίες, καθώς και εντυπωσιακό μεικτό βάρος που κυμαίνεται ανάλογα με την έκδοση από 3,5 μέχρι 4,25 τόνους.

Η Ford Pro προσφέρει ένα κορυφαίο για την κατηγορία διάστημα συντήρησης ενός έτους (ανεξαρτήτως χιλιομετρικής κάλυψης), εγγύηση 8 ετών / 160.000 km για όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα υψηλής τάσης, καθώς και ένα πακέτο οδικής βοήθειας ηλεκτρικού οχήματος διάρκειας 1 έτους που περιλαμβάνει τη φόρτιση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ