Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΒραβείο στο portal του ομίλου Σαρακάκη

Βραβείο στο portal του ομίλου Σαρακάκη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διακρίθηκε το portal.saracakis.gr του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στα επιχειρηματικά βραβεία «e-volution Awards 2023», όπου απέσπασε Silver Award στην κατηγορία 1.1 Best in Auto, Moto & Parts (χάρη στις βελτιστοποιήσεις και στα νέα χαρακτηριστικά στις ενότητες Parts και Claims), ενώ σημαντική κρίθηκε και η προσθήκη της ενότητας Devices που αφορά τα οχήματα.

Το portal αποτελεί μία custom B2B πλατφόρμα και σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση IT του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, η οποία υλοποίησε και το Back End (τo Front End ανέλαβε η εταιρεία HappyOnLine).

Η ανάλυση, ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη των .Net Web Services, η ανάπτυξη των απαραίτητων προγραμμάτων στο ERP, η διασφάλιση ποιότητας (Quality Assurance [QA]), καθώς και οι εκπαιδεύσεις, πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα IT του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Σκοπός του νέου Saracakis Portal είναι να προσθέσει νέες χρήσιμες λειτουργίες ενοποιώντας διαφορετικά συστήματα και συγχωνεύοντάς τα σε ένα κεντρικό σύστημα, συνδεδεμένο με τον προγραμματισμό εταιρικών πόρων (Enterprise Resource Planning [ERP]) του ομίλου.

Τα βραβεία e-volution Awards, που απονεμήθηκαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 για 12η χρονιά στο Teatro Athens στην Καλλιθέα, διοργανώνονται από την Boussias και στόχο έχουν να βραβεύουν τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

Τις υποψηφιότητες αξιολογούν 51 στελέχη και μέλη της κριτικής επιτροπής υπό την προεδρία του καθηγητή και διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN, OΠΑ κ. Γεώργιου Δουκίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ