Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Goodyear ανακηρύχθηκε «Κατασκευαστής χειμερινών ελαστικών της χρονιάς»

Η Goodyear ανακηρύχθηκε «Κατασκευαστής χειμερινών ελαστικών της χρονιάς»

Η φετινή κυκλοφορία του Goodyear UltraGrip Performance 3 και του UltraGrip Ice 3 είναι μία ακόμα προσθήκη στο ήδη ισχυρό  προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του κατασκευαστή ελαστικών.

Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2023  – Η Goodyear τιμήθηκε για μία ακόμη φορά ως «Κατασκευαστής της χρονιάς» από το έγκριτο γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild, αυτή τη φορά, για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην κατηγορία των χειμερινών ελαστικών. Αυτή η σημαντική διάκριση έρχεται μετά την προηγούμενη βράβευσή της, ως «Κατασκευαστής θερινών ελαστικών της χρονιάς 2023», γεγονός που πιστοποιεί την υπεροχή της Goodyear στην παροχή ανώτερης ποιότητας ελαστικών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το περιοδικό Auto Bild εξήρε τις εξαιρετικές επιδόσεις της σειράς χειμερινών ελαστικών της Goodyear, αναφέροντας τα εξής: «Τα καλύτερα ελαστικά πάγου-κρύου μεταξύ των χειμερινών ελαστικών προέρχονται και πάλι από τον κατασκευαστή ελαστικών Goodyear. Τα μοντέλα UltraGrip Performance 3 και UltraGrip Performance Plus SUV πετυχαίνουν άλλη μια νίκη αυτή τη σεζόν με τις αξιόπιστες επιδόσεις τους».

«Είμαστε πολύ περήφανοι που λαμβάνουμε αυτή τη σημαντική διάκριση από το Auto Bild για τη σειρά χειμερινών και θερινών ελαστικών μας», δήλωσε ο David Anckaert, Αντιπρόεδρος, Consumer Europe της Goodyear. «Αυτές οι βραβεύσεις αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης της Goodyear στην καινοτομία και της ικανότητάς της να παρέχει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων οχημάτων, συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του οχήματος και προσφέροντας στους οδηγούς αυτό που χρειάζονται για να αναβαθμίσουν την οδηγική τους εμπειρία».

Μια χρονιά βράβευσης για τα χειμερινά ελαστικά της Goodyear

Εκτός από το γεγονός ότι αναδείχθηκε «Κατασκευαστής της χρονιάς» από το Auto Bild, τα χειμερινά προϊόντα της Goodyear σημείωσαν επίσης υψηλές επιδόσεις σε πολυάριθμες δοκιμές που διεξήχθησαν από κορυφαία περιοδικά σε ολόκληρη την Ευρώπη:

Το Goodyear UltraGrip Performance 3 που κυκλοφόρησε πρόσφατα εξασφάλισε την πρώτη θέση και στις επτά δοκιμές στις οποίες συμμετείχε:

  • Στη δοκιμή χειμερινών ελαστικών διάστασης 225/45 R18, το Auto Bild εγκωμίασε το νέο χειμερινό ελαστικό της Goodyear για την «περιβαλλοντικά φιλική, βιώσιμη και ασφαλή κινητικότητά του», για την οποία του απένειμε τη σήμανση «Eco-Master» και «Green Tire», ταξινομώντας το στη 2η θέση μεταξύ 54 υποψηφίων, καθώς και τη βαθμολογία «υποδειγματικό».
  • Μετά από σύγκριση 11 χειμερινών ελαστικών διάστασης 225/40R18, το Auto Bild sportscars ανέδειξε το ελαστικό στην 1η θέση, επισημαίνοντας τα «αξιόπιστα οδηγικά χαρακτηριστικά του σε όλες τις καιρικές συνθήκες και τα πολύ καλά αποθέματα ασφάλειας σε περίπτωση υδρολίσθησης».
  • Αναγνωρίζοντας την «ακριβή, ασφαλή και αξιόπιστη» απόδοσή του και στους τρεις τύπους οδοστρώματος», το γερμανικό περιοδικό sport auto έστεψε το UltraGrip Performance 3 νικητή της τελευταίας δοκιμής χειμερινών ελαστικών διάστασης 225/40R18 που διενήργησε το περιοδικό.
  • Το γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport αναγνώρισε τις εξαιρετικές επιδόσεις του ελαστικού απονέμοντάς του τη 2η θέση στη δοκιμή χειμερινών ελαστικών διάστασης 255/45R20 και σχολιάζοντας τα εξής: «Πολύ ευρεία εφαρμογή. Το νέο Goodyear βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ανεξαρτήτως καιρού».
  • Το UltraGrip Performance 3 κέρδισε επίσης τη δοκιμή που διεξήχθη από το σουηδικό περιοδικό Teknikans Värld σε ελαστικά διάστασης 225/50R17.
  • Το βρετανικό περιοδικό Auto Express αναγνώρισε την υπεροχή του ελαστικού ταξινομώντας το στην 3η θέση στα ελαστικά διάστασης 225/45R17.

Παράλληλα, το νέο σε κυκλοφορία Goodyear Ultragrip ice 3, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των οδηγών στις σκανδιναβικές χώρες, πέτυχε πολύ υψηλές θέσεις σε δυο πρόσφατα τεστ ελαστικών από τα φιλανδικά περιοδικά και συγκεκριμένα κέρδισε την πρώτη θέση στο Moottori και το Tekniikan Maailma.

Το Goodyear UltraGrip Performance+ SUV πέτυχε μια θέση στο βάθρο στην τελευταία δοκιμή χειμερινών ελαστικών του Auto Bild allrad.10 Το περιοδικό απένειμε στο ελαστικό την 3η θέση χαρακτηρίζοντάς το ως «υποδειγματικό» και σχολιάζοντας τα εξής: «All-rounder ελαστικό με υποδειγματικό χειρισμό στο βρεγμένο οδόστρωμα, καλά αποθέματα ασφάλειας σε περίπτωση υδρολίσθησης, μικρή απόσταση φρεναρίσματος στο χιόνι και στο στεγνό οδόστρωμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ