Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΗ SETRA ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η SETRA ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Βασισμένη στο πρότυπο και στη σχεδίαση της γερμανικής ιστοσελίδας της μάρκας, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Οκτώβριο, η νέα ιστοσελίδα της Setra για το ελληνικό κοινό, www.setra.gr, είναι πλέον στον αέρα. Το φωτεινό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, καθώς και οι πλούσιες και σχολαστικά προετοιμασμένες πληροφορίες, φέρνουν με μεγαλύτερη σαφήνεια στο προσκήνιο τη μάρκα της Daimler.

Εκτός από τις ολοκληρωμένες προσφερόμενες υπηρεσίες, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις τρεις προϊοντικές σειρές της Setra: TopClass, ComfortClass και MultiClass. Ο χρήστης, με ένα μόνο κλικ, παρακολουθεί στην οθόνη όλες τις τεχνικές πληροφορίες,  τα λεπτομερή στοιχεία καθώς και εικόνες και βίντεο που υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα του κάθε οχήματος, και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και με μία σαφώς δομημένη διάταξη.

Στην αρχική σελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει όλα τα τρέχοντα νέα, καθώς και συνδέσμους  γρήγορης μετάβασης. Η μπάρα πλοήγησης καθοδηγεί το χρήστη μ’ ένα ξεκάθαρο και δομημένο τρόπο στις επιλογές πληροφόρησης που προσφέρονται, όπως είναι συμβουλές, συνεργάτες πωλήσεων, After Sales και υπηρεσίες OMNIplus, καθώς και πληροφορίες για την ιστορία της φίρμας. Επιπλέον, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα μέσω του τομέα «Λήψεις και υπηρεσίες», να κάνει λήψη των ενημερωτικών φυλλαδίων (προσπέκτους) και των τεχνικών χαρακτηριστικών των προϊόντων. Τέλος, μέσω του online καταστήματος, όλα τα προϊόντα (μοντέλα, ρουχισμός, αξεσουάρ κ.ά.) της Setra είναι διαθέσιμα προς παραγγελία, ώστε ο φανατικός Setraκιας να επεκτείνει το πάθος του και το θαυμασμό του για τη μάρκα και στον καθημερινό του τρόπο ζωής.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ