Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΗλεκτρονική καταχώρηση ραντεβού με τη Ford

Ηλεκτρονική καταχώρηση ραντεβού με τη Ford

Με μερικά «κλικ» μέσω διαδικτύου κλείνετε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια το επόμενο ραντεβού συντήρησης για τα μοντέλα της Ford στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο, καθώς η Ford επεκτείνει τις διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες.

Το ψηφιακό ραντεβού μπορεί να κρατηθεί τόσο μέσω web όσο και από τη mobile εφαρμογή FordPass. Χρειάζεται να δηλώσετε την τοποθεσία σας (για να βρει τα κοντινότερα συνεργεία), το μοντέλο του αυτοκινήτου, τις υπηρεσίες που επιθυμείτε να λάβετε και την ημερομηνία και ώρα του ραντεβού στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford. Η εφαρμογή λειτουργεί στη διεύθυνση ford.gr/support/book-a-service-online/dealer-step, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η Ford λειτουργεί επίσης με τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του ιδιοκτήτη για την ακριβή κατάσταση του αυτοκινήτου, μέσω της υπηρεσίας Video Check. Με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου Ford μπορούν να στείλουν στον ιδιοκτήτη ένα μαγνητοσκοπημένο video, για να έχει μια πλήρη και σαφή εικόνα για το αυτοκίνητό του, μια ηλεκτρονική αναφορά που αποτυπώνει με ένα απλό σύστημα τριών χρωμάτων την κατάσταση υγείας του οχήματος, καθώς και μια προσφορά για τυχόν επισκευές στα σημεία όπου απαιτείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ