Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ VOLKSWAGEN BANK GMBH

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ VOLKSWAGEN BANK GMBH

Η Volkswagen Bank GmbH, στα πλαίσια της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου αποκλειστικά και μόνο για τα πλέον αξιόπιστα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Στο σύνδεσμο www.used.volkswagenbankgmbh.gr μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα επιλογών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και μέσω της εφαρμογής calculator να προσαρμόσετε το χρηματοδοτικό πρόγραμμα (προκαταβολή και δόσεις) στα μέτρα σας. Επιπλέον, παρουσιάζονται μοναδικά αυτοκίνητα σε μοναδικές ευκαιρίες, με το επιτόκιό τους να ξεκινά από 0%.

Η Volkswagen Bank GmbH, εκτός από την ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τη χρηματοδοτική υποστήριξη που παρέχει, προσφέρει παράλληλα και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών.

Πλοηγηθείτε εύκολα στη νέα διαδικτυακή πύλη www.used.volkswagenbankgmbh.gr με τη σιγουριά ότι η αναζήτησή σας θα είναι επιτυχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ