Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςNissan NAVARA για την Πολεμική Αεροπορία

Nissan NAVARA για την Πολεμική Αεροπορία

Στην άμεση ενίσχυση  των αεροπορικών βάσεων της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με 26 pickup οχήματα του κορυφαίου Nissan NAVARA, προχώρησε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), μετά από διαγωνιστική διαδικασία, υπογράφοντας σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Τα συγκεκριμένα οχήματα θα εξυπηρετήσουν το επιχειρησιακό έργο των αεροπορικών βάσεων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το NAVARA διαθέτει εντυπωσιακή  off-road ικανότητα, αντοχή  αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης έχει διαθέσει επίσης τους τελευταίους μήνες δέκα ηλεκτρικά Nissan Leaf με τις νέες ισχυρότερες μπαταρίες, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, άλλα δύο Nissan Navara στον Δήμο Σουλίου με μερική χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και άλλα δύο Nissan Navara στον Δήμο Πρεσπών από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου LESS WASTE II. Το ένα από τα NAVARA θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της πιλοτικής δράσης του έργου LESS WASTE II, που στοχεύει  στη μείωση της σπατάλης τροφίμων στις επιχειρήσεις εστίασης του Δήμου Πρεσπών, με την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος συλλογής, επεξεργασίας και διανομής μερίδων φαγητού σε δικαιούχους κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου.

Η προμήθεια του δεύτερου Nissan NAVARA, χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα GREEN POINT – MOB, το οποίο αφορά στην αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης-ανακύκλωσης των απορριμμάτων, με την ανάπτυξη κινητών πράσινων σημείων στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας –Αλβανίας, σε συνδυασμό με δράσεις ευαισθητοποίησης και προώθησης της ανάκτησης ανακυκλώσιμων υλικών, με διαλογή στην πηγή.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ