Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήAfter MarketΠαραγγελία 30 ηλεκτρικών Irizar

Παραγγελία 30 ηλεκτρικών Irizar

 

Συνολικά 30 ηλεκτρικά αρθρωτά λεωφορεία tram ie 18 μέτρων, μαζί με τις απαιτούμενες υποδομές φόρτισης, παρήγγειλε στην αρχή του καλοκαιριού από την Irizar e-mobility ο φορέας δημόσιων μεταφορών AUVASA (Autobuses Urbanos de Valladolid S.A.) στην Ισπανία, με την ολοκλήρωση της παράδοσης να προσδιορίζεται σταδιακά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Τα οχήματα –που κατασκευάζονται από την Jema Energy, θυγατρική του ομίλου Irizar– θα έχουν μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας (630 kWh), σύστημα διπλής φόρτισης με ανεστραμμένο παντογράφο και δυνατότητα έξυπνης φόρτισης στο γκαράζ.

Το σύστημα είναι συμβατό με όλα σχεδόν τα ηλεκτρικά λεωφορεία της αγοράς και διευκολύνει την καθημερινή διαδικασία φόρτισης.

Το φωτεινό εσωτερικό και ο εξοπλισμός του λεωφορείου δίνουν μια άνετη αίσθηση για τους επιβάτες. Διαθέτει 43 θέσεις (με πολλές θύρες φόρτισης USB και μετρητές επιπέδων CO2 στο εσωτερικό, οθόνες multimedia 29 ιντσών κ.ά.), 3 χώρους για αναπηρικά αμαξίδια και συνολική μεταφορική ικανότητα έως και 105 επιβατών.

Το λεωφορείο έχει 4 πόρτες και κάμερες αντί για καθρέφτες, προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS), προστασία για πεζούς και ποδηλάτες και κυκλώματα τηλεόρασης κλειστού κυκλώματος (CCTV) που παρακολουθούν το εσωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ