Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΠρωτιές για τα ελαστικά Yokohama Geolandar

Πρωτιές για τα ελαστικά Yokohama Geolandar

Δύο οχήματα, εξοπλισμένα με ελαστικά εκτός δρόμου “GEOLANDAR M/T G003” για SUV και pick up, τερμάτισαν στην πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία 4800 του 2021 King Shocks Area BFE Beatdown, ενός αγώνα εκτός δρόμου, που πραγματοποιήθηκε στη Γιούτα των Η.Π.Α., το Σαββατοκύριακο 3-4 Απριλίου.

Το ULTRA4 Racing είναι μια διοργάνωση αγώνων στους οποίους τα ανοιχτά buggies, γνωστά ως αυτοκίνητα Ultra4, τρέχουν σε μια ποικιλία εδαφών, από αγώνες αντοχής στην έρημο, έως περάσματα από σκληρές, βραχώδεις επιφάνειες. Οι αγώνες απαιτούν υψηλά επίπεδα ταχύτητας, τεχνικής και αντοχής σε δύσκολους δρόμους. Το King Shocks Area BFE Beatdown διεξάγεται σε μια βραχώδη και λοφώδη διαδρομή, μήκους 10 χλμ. Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία 4800 αγωνίζονται για πέντε γύρους ή συνολικά 48 χλμ. Το υψηλό επίπεδο αντοχής και χειρισμού που προσφέρουν τα ελαστικά GEOLANDAR M / T G003 συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία του πρώτου νικητή Cody Young και του αμέσως επόμενου, David Hartman.

Το GEOLANDAR M / T G003 προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε όλο το φάσμα των επιφανειών εκτός δρόμου, σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, το ελαστικό διαθέτει στιβαρό και επιθετικό σχεδιασμό που ενισχύει την αίσθηση οδήγησης εκτός δρόμου.

Τα ελαστικά Yokohama διανέμονται στην Ελλάδα από την εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, από το 1957.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ