Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Έχοντας απομείνει λιγότερες από 50 μέρες μέχρι την έναρξη του 2014 FIFA World Cup στη Βραζιλία, η Hyundai Motor Company, ο επίσημος συνεργάτης της αυτοκίνησης του Μουντιάλ, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η ψηφοφορία επιλογής των καλύτερων συνθημάτων των εθνικών ομάδων που υποβλήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος «Be There With Hyundai (BTWH)», μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της FIFA.

Φίλαθλοι του Μουντιάλ απ’ όλο τον κόσμο υπέβαλαν συνθήματα για τις συμμετέχουσες εθνικές ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία από τις 17 Οκτωβρίου 2013 έως 27 Φλεβάρη 2014 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της FIFA και συλλέχθηκαν περισσότερα από 160.000 σλόγκαν. Ο τελικός κατάλογος απαρτίζεται από 96 σλόγκαν,  ήτοι τα τρία καλύτερα ανά ομάδα.

Τα τρία συνθήματα, που έχουν προκριθεί για την εθνική μας είναι:

  1. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (HEROES PLAY LIKE GREEKS)
  2. ΑΥΤH ΕIΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! (THIS IS GREECE!)
  3. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ENA ΟΝΕΙΡΟ (ONE TEAM ONE DREAM)

Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου σε παγκόσμιο επίπεδο μπορούν από σήμερα μέχρι τις 7 Μαΐου 2014 να ψηφίσουν το αγαπημένο τους σλόγκαν που θα αντιπροσωπεύει κάθε εθνική ομάδα στον ιστότοπο http://www.fifa.com/worldcup/games/be-there-with-hyundai/vote-slogan. Τα συνθήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα ανακοινωθούν στις 12 Μαΐου 2014 και θα κοσμούν τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους παίκτες των εθνικών ομάδων κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ