Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 750 ΣΤΟ ΝΗΣΙ

ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ 750 ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Οι Σουηδοί έχουν αρχίσει να τρίβουν τα χέρια τους για τα καλά με την αυξημένη ζήτηση που έχει στο Ηνωμένο Βασίλειο το βαρύ πυροβολικό της φίρμας, το Volvo FH16 750. Αυτή τη φορά, ο Λονδρέζος αντιπρόσωπος παρέδωσε στην οικογενειακή επιχείρηση Witney Plant Hire τον πρώτο τους Σουηδό γίγαντα. Η παραγγελία έλαβε χώρα αμέσως δύο ημέρες μετά από την πρώτη επαφή που είχε η εταιρεία με τον τράκτορα. Το εξυπηρετικό και πάνω απ’ όλα γεμάτο γνώση προσωπικό, αλλά και η δυνατότητα να ξεψαχνίσει το όχημα ο αγοραστής, ήταν το κλειδί της απόφασης. Το FH16 750 6×2 θα χρησιμοποιηθεί στη μεταφορά μηχανημάτων όπως είναι αυτό της φωτογραφίας. Φέρει επιπλέον εξοπλισμό (προβολείς, μπάρες, στρόμπο τεχνολογίας LED, φάρο, προσωποποιημένες ταπετσαρίες κ.ά.), προς διευκόλυνση του οδηγού αλλά και του έργου, ενώ χάρη στην «απαλή» και άμεση λειτουργία του I-shift η καθημερινότητα του οδηγού θα αποκτήσει άλλο νόημα.

Η αγγλική εταιρεία αναφέρει πως ακόμα και αυτό το στολίδι δεν θα παραμείνει περισσότερο από πέντε χρόνια στο στόλο της, αφού είναι απαράβατη πολιτική της να ανανεώνει τα φορτηγά της σε «σύντομο» –για τα ελληνικά δεδομένα– χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για μία επιλογή για την οποία η Witney Plant Hire δεν θα χρειαστεί να περιμένει σε βάθος χρόνου για να δικαιωθεί, αφού τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Εμείς ευελπιστούμε να δούμε πολύ σύντομα το πρώτο FH16 750 που θα ταξιδεύει στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ