Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ VISTA 2012-2013

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ VISTA 2012-2013

Το VISTA (Volvo International Service Training Award) είναι ανοιχτό για όλους τους εργαζόμενους του aftersales στο παγκόσμιο δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης των Volvo Trucks και Volvo Buses, με τους συμμετέχοντες να αποτελούν ομάδες μέχρι τεσσάρων ατόμων. Στόχος του διαγωνισμού είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, τις ικανότητες και τα προσόντα τους, ώστε να δουλέψουν σε επίπεδο ομάδας.

«Το VISTA, δήλωσε ο πρόεδρος της Volvo Trucks κ. Claes Nilsson, παραμένει ουσιαστικός συντελεστής στη βελτίωση των ικανοτήτων του προσωπικού και της εξυπηρέτησης πελατών, κι επομένως συμβάλλει σημαντικά στο όραμά μας να γίνουμε μία πελατοκεντρική εταιρεία. Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους, μπορούν να μάθουν κάτι νέο, και γι’ αυτό ο θεσμός συνεχίζει να είναι τόσο επιτυχημένος. Το VISTA δεν είναι απλά ένας διαγωνισμός. Πρόκειται για ένα είδος μαζικής εκπαίδευσης, μία απολαυστική άσκηση δημιουργίας ομαδικού πνεύματος. Το VISTA 2012-2013 κινείται στην ίδια φιλοσοφία».

Το VISTA ξεκίνησε το 1957 και από τότε αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις για το προσωπικό aftersales της σουηδικής φίρμας.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η 7η Σεπτεμβρίου, ενώ ο πρώτος γύρος θα ξεκινήσει μερικές ημέρες αργότερα. Μετά από τρεις γύρους ερωτηματολογίων και τους ημιτελικούς, ο διαγωνισμός κορυφώνεται με τον Παγκόσμιο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2013 στη γενέτειρα και πνευματική πατρίδα της Volvo: το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Το VISTA ξεκίνησε το 1957 σαν ένας θεσμός αποκλειστικά για τεχνικούς της Volvo στη Σουηδία, αλλά από τότε εξελίχθηκε σε διεθνή διετή διοργάνωση και στο μεγαλύτερο διαγωνισμό για το προσωπικό aftersales σε όλο τον κόσμο. Το VISTA είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι τώρα φτάνοντας τους 13.700 συμμετέχοντες από 75 διαφορετικές χώρες. Ωστόσο, το VISTA 2012-2013 έχει τα φόντα να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφή σε μία ομάδα VISTA, επισκεφθείτε το σύνδεσμο http://vista.volvo.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ