Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕιδήσειςSTERGIDIS S.A. - Experts in Volvo Parts Ανταλλακτικά για φορτηγά Volvo

STERGIDIS S.A. – Experts in Volvo Parts Ανταλλακτικά για φορτηγά Volvo

H «Stergidis Experts in Volvo Parts» συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών για φορτηγά Volvo. Η μακροχρόνια συνεργασία με εταιρείες όπως είναι οι Bosch, Diesel Technic, SLP, Dayco, Euroricambi, Lemforder, ZFGroup, Dinex, Omp, Vernet, Wabco, Knorr Bremse, Titanx, DanaGroup, Sachs, Delphi, Hella, Mekra, Meritor, Sanden, Timken, Trucklite, Vignal και πολλές άλλες, είχε σαν αποτέλεσμα τη μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και οικονομικών aftermarket ανταλλακτικών Volvo, καθώς και τη δημιουργία μεγάλων προσφορών.

Οι υπερσύγχρονοι, άνετοι και οργανωμένοι αποθηκευτικοί χώροι, σε συνδυασμό με το άρτια τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, δίνουν στη Stergidis S.A. τη δυνατότητα να συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς την ανοδική της πορεία στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά του ανταλλακτικού για φορτηγά Volvo.

Κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι:

– Συνεργασία με τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά εργοστάσια στον κόσμο, με κατασκευαστές ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης και όχι μόνο.

– Μοναδικά ανταλλακτικά τα οποία κατασκευάζονται από κατασκευαστές αποκλειστικά για την εταιρεία.

– Συνεργασία με τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες παγκοσμίως για την πιο έγκαιρη παραλαβή και παράδοση ανταλλακτικών.

– Διατήρηση υψηλού διαθέσιμου ώστε να υπάρχει ροή στο μέγιστο δυνατόν και οι παγκόσμιες ανωμαλίες λόγω Covid-19 να μην έχουν επίδραση στις παραδόσεις των πελατών.

– Δημιουργία ειδικού λογισμικού διαχείρισης παραγγελιών από τμήμα προγραμματιστών αποκλειστικά για custom χρήση, ώστε λιγότερο ανθρώπινο δυναμικό να είναι σε θέση να πολλαπλασιάσει τις δυνατότητές του μέσω της τεχνολογίας.

– Ειδικός εξοπλισμός, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, εξειδικευμένο προσωπικό, απεικόνιση όλων των ανταλλακτικών σε φωτογραφία.

– Αύξηση του στόλου οχημάτων με ειδικά οχήματα για την πιο εύρυθμη λειτουργία.

– Εκμετάλλευση κοινοτικών πόρων για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ