Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝέα μοντέλα«Van of the year 2022» το Renault Kangoo

«Van of the year 2022» το Renault Kangoo

Στα πλαίσια της έκθεσης επαγγελματικών αυτοκινήτων Solutrans, στη Lyon της Γαλλίας, απονεμήθηκε στα Renault Kangoo και Mercedes-Benz Citan, το βραβείο του International Van of the Year για το 2022.

Η ευρωπαϊκή επιτροπή κατέταξε το νέο Van της Renault μαζί με το ξαδελφάκι του Mercedes-Benz Citan στην πρώτη θέση, μπροστά από άλλα 14 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, 11 διαφορετικών εταιρειών, που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους μήνες. Για την κριτική επιτροπή του IVOTY, τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης για το Διεθνές Βραβείο Van of the Year, είναι η συμβολή του νέου μοντέλου στην αποδοτικότητα, την ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και τα σύγχρονα περιβαλλοντικά πρότυπα, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Το νέο Renault Kangoo χάρη στην πλευρική του πόρτα «Open Sesame by Renault», εξασφαλίζει κορυφαίο άνοιγμα πλάτους 1,45 μέτρου και ενσωματώνει μοναδικές καινοτομίες.

 

Είναι η 4η φορά που ένα επαγγελματικό όχημα της Renault κερδίζει το βραβείο IVOTY, με το Renault Master το 1998, το Renault Trafic το 2002 και το ηλεκτρικό Renault Kangoo Z.E. το 2012. Η Mercedes-Benz έχει κερδίσει το ίδιο βραβείο τις χρονιές 1995, 1997 και 2005.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ