Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΠροσφορές για υβριδικά Ford Transit

Προσφορές για υβριδικά Ford Transit

Το Ford Hybrid Business Weeks είναι ένα προωθητικό πρόγραμμα της Ford Motor Ελλάς (μέχρι το τέλος Ιουνίου 2021) που προσφέρει προνόμια για την αγορά ή την μίσθωση επιλεγμένων υβριδικών μοντέλων Ford -επαγγελματικών ή επιβατικών, με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης, με επιτόκιο 0,99%.

Η υπηρεσία Ford Lease εξασφαλίζει ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα από 24 έως και 60 μήνες, ελάχιστη προκαταβολή και πλήρεις καλύψεις σε συνδυασμό μ’ ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και παροχών.

Απευθυνόμενο στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θέλουν ένα υβριδικό μοντέλο Ford με μακροχρόνια μίσθωση, το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks υποστηρίζεται από τα πρωτοποριακές υπηρεσίες Ford Lease που προσαρμόζονται στα μέτρα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Ενδεικτικά, για διάρκεια μίσθωσης 60 μηνών και για σύνολο 100.000 χιλιομέτρων, διαθέτει το Transit Custom Van 320S MHEV 2.0TD 130PS M με προκαταβολή 5.700 ευρώ και μηνιαίο μίσθωμα 272 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), ή το Transit Van Trend 350M 2.0L EcoBlue 130PS RWD MHEV 6-speed manual με προκαταβολή 6.000 ευρώ και μηνιαίο μίσθωμα 267 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks απευθύνεται επίσης στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιθυμούν εναλλακτικά να αγοράσουν με χρηματοδότηση ένα μοντέλο Ford από μία επιλεγμένη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, με χρηματοδοτικά προνόμια (ονομαστικό επιτόκιο 0,99%, ελάχιστη προκαταβολή 40%, εξόφληση σε 12 έως και 60 μήνες), αλλά και προγράμματα συντήρησης Ford Protect για να έχετε σε πλήρη έλεγχο το κόστος σέρβις, τη συντήρηση και την επισκευή.

Για αγορά με χρηματοδότηση μέσω του Hybrid Business Weeks, το Transit Custom mHEV έχει μηνιαία δόση 344,65 ευρώ και το Transit Van mHEV μηναία δόση 348,14 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ