Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLogisticsΠρωτιά για τα επαγγελματικά FORD

Πρωτιά για τα επαγγελματικά FORD

Η Ford παραμένει πρώτη σε πωλήσεις στην Ευρώπη, για 9η χρονιά και φέτος. Με την αγορά, την παραγωγή και τις διαθεσιμότητες των μοντέλων να επανέρχονται στην κανονικότητα, η εταιρεία επανέρχεται στην κορυφή στην Ελλάδα στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, καταγράφοντας αύξηση πωλήσεων κατά 261% και μερίδιο αγοράς 27,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων  «ΣΕΑΑ».

Το σκληροτράχηλο Ranger παραμένει ο πρωταγωνιστής αλλά και το best seller της γκάμας Ford στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, εκμεταλλευόμενο την παρουσία του νέου πανίσχυρου Ranger Raptor με κινητήρα V6 Ecoboost.

Εξαιρετική στην ελληνική αγορά είναι και η παρουσία του Ford Transit, το οποίο διατίθεται και με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήρα και βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας των ηλεκτρικών Van 2T, επιτυγχάνοντας μερίδιο 47%.

Συγχρόνως, αυξήθηκε η δυναμική και των υπολοίπων LCV μοντέλων Ford, με τα Transit Connect & Transit Courier να αυξάνουν εντυπωσιακά τις πωλήσεις τους και το Transit Custom να επιτυγχάνει αύξηση κατά 34% σε σχέση με το 1ο τρίμηνο του 2022.

Πλήρη στοιχεία για την γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Ford στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο ford.gr/commercial-vehicles.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ