Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςYOKOHAMA ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ «ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ»

YOKOHAMA ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ «ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ»

Η νέα κάρτα προνομίων είναι σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, όπως ακριβώς και η πλούσια γκάμα των ελαστικών της Yokohama που έχουν κατασκευαστεί για να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των οδηγών αλλά και του οχήματος. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών υψηλών επιδόσεων της Yokohama.

Η εταιρεία Θεοχαράκης ΑΕ εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά τα ελαστικά Yokohama από το 1959. Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών της, η εισαγωγική εταιρεία δημιούργησε ένα club για τους πελάτες που προτίμησαν την αγορά των ελαστικών της Yokohama, μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά ελαστικών, σας εκδίδει την κάρτα «Loyalty card», έτσι ώστε να έχετε άμεσα και εύκολα χρηστικές πληροφορίες αναφορικά με τα ελαστικά που επιλέξατε. Επιπλέον, θα λαμβάνετε σχετικά νέα καθώς και ενημερώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, αλλά και περιοδικές ειδοποιήσεις για δωρεάν επισκέψεις προς έλεγχο των ελαστικών σας, στον συγκεκριμένο συνεργάτη του εξουσιοδοτημένου δικτύου της Θεοχαράκης ΑΕ, όπου αρχικά εξυπηρετηθήκατε.

Τέτοιου είδους κινήσεις –ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε– αποτελούν σημαντικό κίνητρο ώστε να χτιστούν ακόμα πιο ισχυροί δεσμοί συνεργασίας μεταξύ εταιρείας και πελάτη. Πλέον ο καταναλωτής επιλέγει με τελείως διαφορετικά κριτήρια από ό,τι έκανε πριν από μερικά χρόνια, και η εταιρεία Θεοχαράκης ΑΕ αποδεικνύει και έμπρακτα πως είναι πάντα δίπλα στον καταναλωτή, προσφέροντας προνόμια και αυτό το κάτι παραπάνω που θα φέρει τον υποψήφιο αγοραστή στην πόρτα του εξουσιοδοτημένου δικτύου ελαστικών Yokohama.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ